Ponedeljak, 15.04.2024 | 11:51

5 razloga zbog kojih mladi vole Divčibare!

Iako na Divčibarama ne postoji ni jedan klub, diskoteka ili kladionica, mladi masovno biraju ovu destinaciju za odmor i uživanje a evo i zbog čega!

MMF FESTIVAL

Na prvom mestu se svakako nalazi Mountain Music Festival koji iz godine u godinu postaje sve popularniji a na njemu nastupaju mnoga poznata imena iz sveta muzike kako iz Srbije, tako i iz inostranstva kao što su Darko Rundek, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Održava se svake godine u avgustu na ski stazi Crni vrh.

BIKE PARK

Nedavno je na Divčibarama otvoren Bike Park sa propratnim mobilijarom za sve ljubitelje adrenalinske vožnje. Ovaj park prestavlja posebnu avanturu i mladi neretko biraju upravo ovu aktivnost kada posete Divčibare.

VOŽNJA KVADOM

Tu je i neizostavna vožnja kvadom koji možete renitariti na Divčibarama. Mladi vole da istražuju, pa je ovo idealan način da upoznaju lepote Divčibara iz nekog drugog ugla a da pritom osete adrenalin

    SPA & WELNESS

    Mladi su takođe i hedonisti pa tako vole da uživaju u svakom trenutku i u potpunosti iskoriste svako putovanje. Idealan način za to je boravak u spa & welness centrima a svi hoteli na Divčibarama ( Crni Vrh, Royal Mountain, Divčibare) poseduju ove kutke za uživanje kao što su zatvoreni bazenu, džakuzi, sauna, sobe za masažu itd.

BLIZINA VELIKIH GRADOVA

Za svakog studenta od velikog je značaja da brzo i lako stigne do željene destinacije kako bi što bolje iskoristio odomor pre nego što se vrati kolokvijumima i ispitima. Divčibare su najbliži planinski centar kako Beogradu, tako i Novom Sadu koju si najveći studenski gradovi, pa tako ne čudi što svakog vikenda ovde dolazi mnoštvo studenata. Kada se na to dodaju i pristupačne cene kako smeštaja, tako i atrakcija ali i cene u kafićima i restoranima, jasno je zašto ova destinacija postaje sve primaljivija mladima.

Postoji još mnogo razloga zašto su Divčibare idealna destinacija za mlade ali morate ih otkriti sami ako do sada niste posetili ovo turističko mesto. Zato požurite, 1. maj se bliži i upoznajte Divčibare!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *