Četvrtak, 25.05.2023 | 07:56

Apartmani Divčigora

Apartmani Divčigora su smešteni u mirnom i šumovitom ambijentu nedaleko od puta za ski stazu „Crni vrh“. Objekat se nalazi na terenu u padu ka zajedničkom dvorištu i potoku koji protiče kroz parcelu. Dvorište ispod objekta će biti uređeno kao parkovska površina u funkciji svih apartmana. Objekat čine tri lamele.
Kvalitetna toplotna izolacija; Prirodni materijali primenjeni u obradi ekserijera i enterijera; Spoljašnja stolarija PVC sa termoizolacionim staklom i teksturom drveta; Obezbeđen parking na parceli; U okviru objekta obezbeđena je skijašnica.

Opremljenost apartmana:
Svi apartmani suterena imaju svoja, privatna dvorišta; Potkrovlja većim delom imaju punu visinu zbog projektovanih krovnih badža; U potkrovlju II su dupleks apartmani; Ulazna vrata u apartmane su sigurnosna, metalna, završno furnirana; Unutrašnja vrata duplo šperovana; Završna obrada podova je parket; Podna i zidna keramika I klase; Oprema kupatila: podoravne rešetke sa tuš kabinama od kaljenog stakla, konzolne wc šolje sa ugradnim vodokotlićima, konzolni lavaboi sa hromranim odvodom i jednoručnom baterijom; Grejanje radijatorsko; Svaki stan poseduje vodomer, električni kotao i brojilo.

Kontakt za nekretnine:
064/643-06-31

email:
nekretnine@kej.rs
info@kej.rs

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *