Subota, 06.05.2023 | 11:07

Apartmanski kompleks DivčiZora

U ZAGRLJAJU DIVČIBARSKE ZORE
DivčiZora je najveći apartmanski kompleks na Divčibarama. Predstavlja prestižnu ponudu našeg skijaškog centra i danas najperspektivnije turističke destinacije Srbije. U neposrednoj blizini skijaške staze, sa autentičnim pogledom na prirodnu panoramu, nedaleko od centra ali ipak zaštićena od gužve. Ovi jedinstveni apartmani čekaju vlasnike, koji žele potpuno uživanje u blagodetima planinske lepotice i vazdušne banje, ali i one koji planiraju da svoju investiciju povrate iznajmljivanjem.

Projekat DIVČIZORA, ukupne površine od skoro 15.000m² danas predstavlja najveći stambeno poslovni kompleks koji se gradi na području Divčibara. DIVČIZORA je koncipirana u pet objekata, koji sadrže 260 zasebnih apartmana raznolikih karakteristika i veličina.

Sama lokacija predstavlja zonu visokog turističkog kapaciteta, a svojom neposrednom blizinom skijaškoj stazi (200m) i dominantoj poziciji na proplanku sa pogledom na istu, DIVČIZORA se svrstava u najpoželjnije mesto za odmor ljubitelja zimskih sportova i razonode.

PRESTIŽNI KVALITET GRADNJE
Zastupljenu arhitekturu planinskih objekata, sačinjenih najkvalitetnijim građevinskim materijalima i tehnikama, karakteriše svojevrstan spoj tople i moderne spoljašnosti, kao i savremene unutrašnje konstrukcije sa liftovima i pametnim rešenjima. Objekte čine po jedna prizemna i po četiri nadzemne etaže. Uređenju partera posvećena je posebna pažnja. Oblikovan je kao svojevrsna atrakcija celokupnog kompleksa, ulepšana zasađenim prirodnim zelenilom i raznim rekreativnim sadržajima.

KONCEPT DIVČIZORA
Oblik objekata je zamišljen i projektovan tako da svaki objekat, a samim tim i svaka jedinica u njima ima izuzetnu osunčanost i provetrenost, širok panoramski ili direktan pogled iz neposredne blizine na celu skijašku stazu ili panoramu Divčibara, što čini naš kompleks autentičnim i neponovljivim.

U pozadini ove prirodne oaze, kao i ispod zgrada, pozicioniran je veliki broj parking mesta.

APARTMANI PO VAŠOJ MERI
Vlasnici kupuju i koriste DIVČIZORA apartmane na različite načine. Svesni toga projektovali smo za svačiji ukus i potrebu bez obzira u kojoj meri se vlasnik bavio izdavanjem ili ličnim korišćenjem, boravio u kompleksu kontinuirano više nedelja ili samo nekoliko dana, bilo da se radi o zaljubljenom paru skijaša ili velikoj porodici. Ovde je prikazano nekoliko modela DIVČIZORA apartmana.

OSTALI SADRŽAJI
DIVČIZORA je apartmanski kompleks na Divčibarama projektovan da samostalno odgovori na gastronomske potrebe svojih gostiju.

U prizemnom delu DIVČIZORA objekata nalaze se zajedničke prostorije ostave i skijašnice, a najbliže skijaškoj stazi predviđen je restoran koji uključuje baštu na otvorenom prostoru. Naši gosti ne moraju da napuštaju hotelski kompleks da bi uživali u vrhunskim obrocima.

Osim klasičnog restoranskog užitka, naš restoran gostima nudiće i opciju dostave hrane u apartman u bilo koje doba dana, uz veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje.

STATUSNI SIMBOL NAJBOLJIH
Najveći apartmanski kompleks na Divčibarama
Panoramski ili direktan pogled na celu skijašku stazu
Udaljenost objekta od ski staze 200 m
Direktno vezan sa glavnom saobraćajnicom
Svaki objekat u prizemlju sadrži skijašnicu
Objekti pokriveni liftovima i pametnima rešenjima
Akcenat arhitekture na parternom uređenju sa raznolikim sadržajima
Organizovano čišćenje snega i celogodišnje održavanje partera
Veliki broj parking mesta u najurbanijem delu skijališta
Planiran restoran unutar kompleksa
Apartmani za svakoga (izdavanje, lično korišćenje, skijaši, porodice i sl)
Udaljenost objekta od Beograda 110 km, od Novog Sada 180 km

NA KORAK OD SVEGA
Jedinstveno pozicioniran, celog dana osunčan proplanak sa direktnim pogledom na skijašku stazu, panoramu Divčibara ili bistro planinsko jezero oivičeno borovima. Prizori koji vam zasigurno oduzimaju dah i razlog su zašto ovaj deo planine nazivamo “divčibarsko Dedinje”.

DIVČIZORA se nalazi:

200m od skijaške staze
1200m od hotela Crni vrh i benzinske pumpe
2000m od centra
35 km od Valjeva
110km od Beograda
180km od Novog Sada

Suvoborska bb,
14000 Valjevo

prodaja@divcizora.rs

+381 62 214157
+381 62 214153

www.divcizora.rs

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *