Ponedeljak, 04.03.2024 | 11:06

Deca iz Zvečanske posetila Divčibare

Prošlog ponedeljka, prva grupa dece iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj – njih 120 iz sedam domova i zavoda pod okriljem Zvečanske – krenula je na Divčibare. Danas je Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, odlučio da poseti svoje omiljene mališane u hotelu „Maljen“ i provede dan sa njima.

Već tri godine, Mitrović organizuje letovanja i zimovanja za mališane iz svih Domova za nezbrinutu decu na teritoriji cele Srbije. Štićenici iz beogradskih domova smešteni su u hotelu “Maljen”, koji nudi bogate sadržaje poput bazena i sportskih terena, omogućavajući deci raznovrsne aktivnosti kao što su plivanje, fudbal, odbojka i drugi sportovi, kao i pun pansion. Već od 4.03., štićenici zavoda i domova iz cele Srbije uživaće na Divčibarima u istim aktivnostima kao i njihovi drugari iz Beograda.

Vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, već treću godinu zaredom organizuje humanitarnu akciju „Zimovanje za sve“. Već 17 godina sarađuje sa Zvečanskom, počevši od organizovanja letovanja, preko Novogodišnje žurke i darivanja paketića, do najnovije ideje da proslavi svoj rođendan zajedno sa svojim klincima.

(Izvor: Kurir.rs)

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *