Utorak, 09.05.2023 | 10:49

Apartmanski kompleks DivčiNOVA

Apartmansko – poslovni kompleks „DivčiNOVA“ nalazi se u poznatom planinsko – turističkom mestu Divčibare, nedaleko od grada Valjeva, na planini Maljen. Sama lokacija predstavlja zonu visokog turističkog kapaciteta, a svojom neposrednom blizinom savremenoj skijaškoj stazi (200m) i dominantoj poziciji na proplanku sa pogledom na istu, svrstavamo je u najpoželjnije mesto za odmor ljubitelja zimskih sportova i razonode.
Ovaj projekat predstavlja trenutno najveći stambeno poslovni kompleks, koji se gradi na području Divčibara, ukupne površine preko 6.000 m2, koncipiranih u tri lamele (A, B i C), koje sadrže 96 zasebnih apartmana raznolikih karakteristika i veličina. Zastupljenu arhitekturu karakteriše svojevrstan spoj izgleda tople domaće planinske spoljašnosti i moderne unutrašnje konstrukcije sačinjene najsavremenijim građevinskim materijalima i tehnikama.

Objekte čine prizemne i četiri nadzemnih etaža. U prizemnom delu lamela nalaze se zajedničke prostorije ostave i skijašnice, a u lameli A, koja je inače najbliža saobraćajnici, predviđen je restoran, koji uključuje baštu na otvorenom prostoru. Poseban značaj dat je parternom uređenju, koje je oblikovano kao svojevrsna atrakcija celog kompleksa, ulepšana zasađenim prirodnim zelenilom i raznim rekreativnim sadržajima. U pozadini ove prirodne oaze pozicionirali smo veliki broj parking mesta.

Oblik lamela je zamišljen i projektovan tako da svaka lamela, a samim tim i svaka jedinica u njima, ima izuzetnu osunčanost i provetrenost, širok panoramski ili direktan pogled iz neposredne blizine na celu skijašku stazu, što čini naš kompleks autentičnim i neponovljivim.

Ključne karakteristike:

– Panoramski ili direktan pogled na celu skijašku stazu
– Udaljenost od ski staze 200m
– Direktna veza sa glavnom saobraćajnicom
– Svaka lamela u prizemlju sadrži skijašnicu
– Liftovi i pametna rešenja
– Akcenat na parternom uređenju sa raznolikim sadržajima
– Veliki broj parking mesta u najurbanijem delu skijališta
– Restoran unutar kompleksa
– Udaljenost od Beograda 110km

Prodaja apartmana:
+381 62 320650 ili prodaja@gradilistedoo.com

www.divcinova.rs

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *