Petak, 22.12.2023 | 09:38

Hotel „HEBA“

TAMO GDE DRUGI ŽELE BITI!

Hotel „HEBA“ predstavlja sinonim Divčibara, ušuškan u prirodno okruženje ovog turističkog mesta, potpuno je prilagođen kako deci, tako i odraslima. Nadomak brojnih vidikovaca i neiskorišćenih resursa, u neposrednoj blizini centra , a opet na dovoljnoj udaljenosti od glavne saobraćajnice što garantuje miran boravak bez buke.

Sa smeštajnim kapacitetom od 31 sobe (dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i family rooms), u lepom i prijatnom ambijentu uz nasmejano osoblje i tradicionalnu kuhinju gosti se osećaju kao u svom domu, među svojima.

Na raspolaganju su vam recepcija, lobby bar, caffe club, višenamenska sala, igraonica, restoran sa letnjom baštom, čine svakim detaljem spoj modernog ambijenta sa prirodom. Pored navedenog, gostima su na raspolaganju besplatan parking, otvorena internet konekcija, sef, usluge vešeraja, room service, prostorija za rekreaciju i stoni tenis.
Hotel „HEBA“ veliku pažnju pridaje očuvanju prirode ali i razvijanju umetnosti, pa tako svakog jula od 2016. godine, Heba je domaćin i organizator Likovne kolonije na kojoj se slikari iz Srbije i regiona okupljaju kako bi kroz nekoliko dana druženja i rada prezentovali svoj slikarski pravac. Učešće i značajan doprinos održavanju kolonija daju mnogi istaknuti slikari poput Dragana Bartule, Miodraga I. Antonića, Zorana Zografa Suvajca, Jelene Savić Glogovac, Mihaila Gligorića Gliše, Svetislava Ludoškog, Dejana Trajkovića i dosta drugih istaknutih umetnika.

Hotel „Heba“ mislio je i na turiste koji vole avanture u prirodi, pa tako ako želite da upoznate Divčibare iz drugačije perspektive moćete rentirati kvadove ćak iako niste gost hotela i uživati u vožnji kroz Divčibare!

REZERVIŠITE VAŠ ODMOR I ISKUSITE LEPOTE DIVČIBARA: hebadivcibare.rs

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *