Četvrtak, 02.11.2023 | 12:51

Komentariši, slobodno!

Iako postoji tek nekoliko meseci, portal hellodivcibare.com pobrao je Vaše simpatije i beleži sve veći broj pregleda zainteresovanih čitalaca za dešavanja na Divčibarama.

Cilj ovog portala je da prenese vesti, aktulena dešavanja, da predloge za razvoj i napredak Divčibara ali i da uputi konstruktivnu kritiku kada je reč o problemima ovog turističkog mesta, kao i da ukaže na moguća rešenja.

Od sada, to možete učiniti i Vi tako što ćete ostaviti komentar ispod vesti na portalu.

Portal hellodivcibare.com ne podržava vređanje, poziv na nasilje ili neprimereni rečnik, s toga svi komentari ovog tipa neće biti odobreni.

Sa druge strane, ako želite da iskažete Vaše mišljenje, uputite konstruktivnu kritiku ili date predlog za napredak Divčibara, sa zadovoljstvom ćemo to i preteneti.

HAJDE DA ZAJEDNO UČINIMO DIVČIBARE IDEALNIM TURISTIČKIM MESTOM ZA ODMOR I UŽIVANJE!

2 реаговања на “Komentariši, slobodno!”

  1. I am каже:

    Pod hitno apoteka da se otvori, jer ide zimsko vreme a ljudi nemaju gde lekove da kupe. I bus da se pomeri u 8 a ne u 7, jer ljudima koji putuju za Valjevo I produzuju za Divcibare bas rano.

  2. Divcibarac каже:

    Nije lako danas biti objektivan ali vam od srca zelim da ovom opcijom doprinesete razvoju Divcibara a ne dopustite jos jedno omalovazavanje truda onih koji doprinose.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *