Subota, 23.09.2023 | 09:18

Kuda za vikend?

Želiš da pobegneš iz grada i uživaš u prirodi? Divčibare su odlična destinacija za to!

IZNAJMI BIKE: Jedna od mogućnosti idealnih da upoznaš Divčibare je vožnja bicikle. Ne moraš da imaš bajs, možeš ga iznajmiti u Tourist info centru koji se nalazi na ulazu u Divčibarsku pijacu. Cene iznajmljivanja su jako pristupačne a u Tourist info ccentru možeš dobiti savet o najboljim trasama za vožnju. Takođe, ako nisi baš u formi a želiš da sa prijateljima i porodicom kreneš u ovu avanturu, u hotelu Maglian Campus možes iznajmiti E-bike, električnu biciklu koja će ti olakšati vožnju.

PEŠAČKE TURE: Dobra šetnja je idealna za rekreaciju a jedna od najpoznatijih pešačkih staza je zasigurno Ljuti krš. Zašto? Zato što Vas vodi kroz predivnu šumu, videćete Crnu reku ali i male potoke. Ljuti krš se nalazi na 962mnv a pogled sa vrha oduzima dah.

VOŽNJA KVADOM: Za one koji vole adrenalin tu je i vožnja kvadom koja će Vas odvesti na neka od nepristupačnijih mesta na Maljenu. Kvad možeteiznajmiti u hotelu Heba, MM royal 014 Rent a quad ili Rent a Quad Savina 014. Ne zaboravite da vozite pažljivo i čuvate prirodu.

ZIP LINE I AVANTURA PARK: Ovo je definitivno jedna od omiljenih aktivnosti namlađih, mada i stariji umeju da se prepuste ovoj avanturi. Zip line i Avantura park nalaze se kod ski staze Crni vrh i Divcibara a dobro obučeni instruktori potrudiće se da bezbedno uživate u prirodi.

PANORAMSKA VOŽNJA ŽIČAROM: Ako želite da dobro osmotrite Divčibare iz visine, to možete učiniti panoramskom vožnom žičarom. Kada dođete do vrha ski staze Crni vrh, produžite do drvene ljuljaške a zatim i do “Drveta ljubavi”, nećete se pokajati.

VOŽNJA VOZIĆEM: Svako dete voli voziće, zato svom detetu prijuštite nezaboravnu vožnju a ujedno zajedno upoznajte Divčibare.

Iskoristite lepo vreme, pobegnite iz gradske gužve i uživajte na Divčibarama!!!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *