Petak, 23.06.2023 | 10:11

MMF – Festival od značaja za Valjevo

Mountain music fest (MMF) odlukom Gradskog veća je uvršten u manifestacije od značaja za grad Valjevo.
MMF je muzički festival koji se održava na Divčibarama svake godine drugog vikenda u avgustu. Ovaj festival ima medjunarodni karakter jer se pored izvodjača iz Srbije nastupaju i izvodjači iz drugih zemlaja. Pored muzičkog sadržaja ovaj festival organizuje i brojne sadržaje za za sve generacije a posetioci festivala su iz Srbije , ali i iz inostranstva. U odluci vezanoj za MMF se navodi i njegov nesporan doprinos turističkom razvoju Divčibara.

Kako se navodi u odluci odlukom o budžetu grada Valjeva za 2023. godinu za realizaciju ove odluke predvidjena su sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara.

MMF će biti 13. po redu manifestacija od značaja za grad Valjevo pored: Jazz festa, Letnje basket lige, Tešnjarskih večeri, Memorijalne trke „Svetomir Djukić“, Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, Juniorskog košarkaškog turnira, Abro festa, Memorijalnog šahovskog turnira „Selimir Manojlović“, Memorijalnog rukometnog turnira“Nikola Jevremović Gužva“, Olimpijskih seoskih igara, Festivala duvan čvaraka.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *