Ponedeljak, 08.05.2023 | 21:49

Mountain Music Fest – MMF

Mountin Music Fest je jedan od najpoznatijih festivala u Srbiji i održava se svake godine, drugog vikenda u avgustu na Divčibarama. Ono što MMF izdvaja od ostalih festivala je što pored muzike možete uživati u sportu, nauci, umetnosti i prilagođen je svim generacijama.

MAIN STAGE:

Glavna bina nalazi se u podnožnju ski staze Crni vrh i ona okuplja najzvučnija imena iz sveta roka, popa, fanka, repa… kako iz zemlje tako ili iz regiona.

VINIL STAGE:

Nešto manja bina, na samom ulasku u ČUDNU ŠUMU rezervisana je za DJ-a i dobri stari zvuk ploča koji privlači pažnju kako mladih, tako i nešto starijih.

ČUDNA ŠUMA:

Ono zbog čega se MMF ističe je upravo ČUDNA ŠUMA, prostor u kom se u srcu prirode možete sa raznim vrstama umetnosti i nauke, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima

AVANTURA PARK:

Za ljubitelje adrenalina i avanture, pored same staze Crni vrh nalazi se AVANTURA PARK koji sadrži poligone i zip line koje su jedna od najzanimljivijih aktivnosti kako za decu, tako i za roditelje.

MMF festival održava se već 8 godina zaredom i za to vreme postao je jedan od najboljih festivala kod nas. Pored želje da ljudi uživaju u dobroj muzici, nauci, umetnosti, sportu i prirodi, velika pažnja se posvećuje edukaciji o važnosti zaštite životne sredine.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *