Ponedeljak, 13.11.2023 | 11:03

Novogodišnji praznici na Divčibarama

Ostalo je još nešto malo više od mesec dana do proslave Nove godine. Iako većina ljudi i dalje ne planira gde će provesti praznike, ako želite da to budu Divčibare, bolje požurite sa rezervacijom.

Kada na sajtu booking .com ukucate Divčibare i uneste datume oko Nove godine i dočeka, maltene nećete moći da nađete slobodne apartmane ili vikendice u blizini centra, dok su cene za hotele poprilično visoke.

Razlog tome je velika zainteresovanost za ovu destinaciju ali i ne tako veliki kapaciteti. Dosta apartmana je i dalje u izgradnji, vlasnici postojećih vikendica ili apartmana odlučuju se da upravo oni na Divčibarama provedu praznike ili su ih već izdali, neki čak i 2 meseca pre proslave Nove godine.

Kada je reč o cenama, ranijih godina one su se kretale oko 100-150e za tri noćenja u toku praznika, sada su one poprilično veće pa tako za najluđu noć i reprizu (za smestaj) treba da izdvojite od oko 200e pa čak i do 400e, dok su cene hotelima gotvo više nego duplo skuplje.

Ne čekajte poslednji čas, rezervišite smeštaj za novogodišnje praznike na vreme i uživajte u zimskoj čaroliji na Divčibarama!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *