Petak, 09.06.2023 | 08:25

Avantura park – sloboda i adrenalin

U šumici pored same ski staze Crni vrh I restorana DivčiBAR nalazi se avantura park u kojem se organizuju zip line vožnje i aktivnosti na visećim mostovima uz savladavanje horizontalnih i vertikalnih prepreka.U avantura parku, preko leta,  organizuju se rođendani u prirodi.Avantura park  je radi vikendom, ili po dogovoru ukoliko su u pitanju grupne posete.

Zip line

U šumi iznad rečice Bela Kamenica, u neposrednoj blizini restorana DivčiBAR, žičare i ski staze Crni vrh, smešten je – Zip Line. Dužina čeličnog užeta je 70 metara, što  je više nego dovoljno da osetite adrenalin, uzbuđenje i radost, spuštajući se njime.
Sjajna razonoda koja će vašem danu u prirodi dati posebnu notu!
Zip line konstrukcija redovno se proverava i testirana je za bezbednu vožnju. Oprema poseduje potrebne ateste. Naši instruktori obučeni su za ovu aktivnost i upoznaće vas sa svim pravilima bezbednosti.

Do kraja leta svakog vikenda imate priliku da upotpunite svoj boravak u prirodi. Da nakon šetnje, panoramske vožnje žičarom ili vožnje biciklom po prelepim divčibarskim predelima, dan upotpunite ovom aktivnošću.
Zato, planirajte jedan lep Zip Line dan!
Zip line je na raspolaganju vikendom, ili po dogovoru ukoliko su u pitanju grupne posete.

Cena ulaznica:
Avantura park 

600 din
Zip Line 

400 din
Avantura park + zip Line 

800 din

Radno vreme:
Jun, jul, august i septembar od 10 do 17h

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *