Utorak, 03.10.2023 | 07:06

Porscheom kroz Divčibare

Proteklog vikenda održan je veliki skup ljubitelja Porsche autmobila. Zaljubljenici u ova vozila posetili su Divčibare, odseli u hotelu Crni vrh gde su uživali u druženju i razmeni iskustava. Među izloženim modelima moglo se naći više retro izdanja ovog vozila a vlasnike veže samo jedno, ljubav prema Porsche-u.

Organizator ovog skupa bio je Prsche classic club Serbia koji poslednjih nekoliko godina brižljivo gradi temelje nove kuće okupljene oko iste ljubavi. Brojni vlasnici kako onih modela sa pop-up farovima, tako i kultnih 911 vazdušara koje su kasnije odmenili primerci sa vodenim hlađenjem, postali su nezaobilazni deo svake vožnje i druženja. Porscheova interna pravila klasik definisu kao model koji je u proizvodnju ušao pre 15 ili više godina, pa se tako izbegava pitanje otkud među njima toliko primeraka modela 997 koji je sa proizvodne trak do kupca počeo da stiže daleke 2004. godine.

Turisti ali i svi meštani Divčibara, zasigurno je ostavio bez daha prizor velikog broja retro automobila jedne od najprestižnijih marki automobila.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *