Sreda, 06.09.2023 | 10:44

Radov vajat

Jedno od interesantnijih mesta na Divčibarama je svakako Radov vajat. Ovaj kafe bar se nalazi u centru mesta pored samog ulaza u Divčibarsku pijacu.
S obzirom na lokaciju objekat deluje odvojeno od ostatka pijačnog kompleksa i sa jedne strane mu daje dozu intime, dok sa druge strane on je ipak u centru zbivanja Divčibara.
Poseduje predivnu baštu koja je natkrivena starim borovima koji i po najvećoj vrućini omogućavaju predivan hlad tako da predstavlja idealan beg od letnjih vrućina.
Dok pijete piće miris borovine će samo uticati da doživljaj bude potpuniji. Unutršnjost je klimatizovana, pa će i boravak u samom vajatu biti prijatan a ono što svakako morate probati je sladoled sa komadićima voća.
Ipak, ovaj lokal ima posebnu draž i u zimskom periodu. Unutrašnjost je veoma čista i skladno uređena. Odiše toplinom, jer je lokal sazdan od, naravno drveta. Enterijer je minimalistički i sa ukusom. Ono što ovaj lokal izdvaja odrugih je svakako sladoled sa prelivima od voća.

Radov vajat predstavlja idealno mesto za opušteno druženje u dugim zimskim noćima ili odlično mesto za prvu jutarnju kafu.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *