Ponedeljak, 29.05.2023 | 09:22

Spremite se za panoramsku vožnju žičarom

Vožnja žičarom garantuje osmeh!

Bilo da ste na Divčibare došli sa porodicom, prijateljima, kolegama ili možda sami, panoramske vožnje žičarom su baš ono u čemu sve generacije uživaju. Osmeh je zagarantovan već na polaznoj stanici, čim se smestite.

Ukrcajte se, udobno se smestite i uživajte u živopisnoj vožnji dvosednom žičarom!
Vožnja traje 15 minuta, a na vrhu staze, na nadmorskoj visini od 1.096 metara, možete napraviti pauzu i uživati u živopisnom pogledu na naše planine: Suvobor, Kablar, Ovčar, Zajčicu i Subjel, Goliju, Kopaonik, Zlatibor, Taru, Durmitor i Zvijezdu, Povlen, Magleš, Jablanik i Medvednik.

Ako volite da boravite u prirodi na čistom vazduhu, ako uživate u šetnjama šumom, ako vam prija tišina, volite zelenilo, miris četinara i cvrkut ptica – panoramske vožnje žičarom do vrha staze i izlet na Crnom vrhu, na prelepoj visoravni planine Maljen, na Divčibarama – idealan su izbor.

Ukoliko ste došli vašim omiljenim
Panoramske vožnje žičarom su takođe odlična priprema za buduće skijaše, da se u letnjem periodu upoznaju sa žičarom, polaznom i izlaznom stanicom, ukrcavanjem i iskrcavanjem sa žičare, kao i samom ski stazom, kako bi u zimskom periodu imali bolju predstavu o onome šta ih čeka i kako bi spremniji krenuli u avanturu učenja skijanja ili snowboarda.

Radno vreme:
Jun, jul, avgust i septembar – svakog vikedna od 10 do 17h
Po potrbi mogu se organizovati i grupne ture uz predhodnu najavu i dogovor

Cena panoramske vožnje:
400 dinara po osobi
250 dinara za decu do 10 godina

Kontakt telefon:
+381646439776

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *